Mitä mies haluaa?

March 21, 2019

Kuusi vuotta alalla oltuani koen oppineeni ymmärtämään (ainakin suurinta osaa) miesten toiveita hiusten suhteen.

 

Hiukset pitää olla helppo laittaa. Ne ei saa näyttää jo kahden viikon päästä siltä, että ei olisi hiuksilleen kuukauteen tehnyt mitään. Ja jos käyntien väli venähtää, hiusten ei tulisi kasvaa epäsiististi ulos muodostaan.

Pyrinkin aina siihen, että asiakkaideni käyntien väli olisi mahdollisimman pitkä. Ihmeisiin en pysty, mutta 1-1,5 kk käyntiväli mallista riippuen. Jos asiakkaat tulee parin viikon päästä takaisin ja tukka on jo kasvanut epäsiistiksi, syy on yleensä parturissa, ei asiakkaan hiuksissa.

Yhä useammin myös törmää siihen, että hiukset leikataan muotoilusaksilla lähes alusta loppuun. Hius ei leikkaannu silloin tasaisesti. Lopputulos saattaa näyttää hetken hyvältä ja tuntuu varmasti ihanan kevyeltä, mutta kun tukka lähtee kasvamaan siitä tulee törkeän näköinen linnunpesä. Kaikkien hiuksiin muotoilusaksia ei tarvitse ollenkaan, kun leikkaus tehdään ammattitaidolla. 

 

Ja se PYÖRRE (pyörylä tms. rakkaalla lapsella on monta nimeä), ikuinen pain in the ass. Eihän kukaan meistä halua antenneja takaraivolle. Vastaus näiden selättämiseen ei ole niiden lyhyeksi leikkaaminen vaan päinvastoin. Mitä enemmän pyörteessä kasvavilla hiuksilla on mittaa, eli painoa hiuksissa, sitä helpompi se on aamulla saada kuriin, kun on jo valmiiksi myöhässä palaverista.

 

Tärkeintähän on, että asiakas itse kokee näyttävänsä parhaalta versiolta itsestään peiliin katsoessaan. Hiukset pitää suunnitella jokaiselle heidän oman päänmuodon ja hiuslaadun mukaan. 

 

Tervetuloa Ratakadulle parturiin ja kuuntelemaan mun huonoja juttuja!

 

Rakkaudella, Parturi Hanna

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Featured Posts

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Recent Posts

March 21, 2019

April 29, 2017

March 6, 2017

February 8, 2017

February 2, 2017

January 30, 2017

January 9, 2017

January 4, 2017

Please reload

Archive