top of page

Jasmiina, Makeup Artist

& Founder

Olen Jasmiina, Makeup Artist & Hairstylist. Luon kaikkea kauniista beauty meikeistä monstereihin. Rakastan työtäni se antaa minulle mahdollisuuden luoda kaikkea taivaan ja maan väliltä ilman minkäänlaisia rajoitteita!

Olen pienestä pitäen ollut luova, visualisti. Uskon että maskeeraajan ammatti on minulle tällä hetkellä  tapa sekä mahdollisuus ilmaista itseäni, käyttää luovuttani sekä haastaa omia taitojani.

 

Minulle maskeerajan työ on kuin taiteen muoto. Olet taitelija jolle paperin tilalle annetaan kasvot tai vartalo "maalattavaksi". 

Olen tehnyt meikkejä sekä hiuksia/kampauksia häihin, juhliin, tapahtumiin, mainoksiin, musiikki videoihin, TV ohjelmiin, muotinäytöksiin sekä olen työskennellyt mallitoimistolla meikkaaja & hair stylistinä. 

 

Olen myös kilpaillut meikkaaja maskeeraajana useaan kertaan. Mukaan lukien Suomen mestaruuskisoissa 2013 voitin suomen mestaruuden. Tämän jälkeen aloin laajentamaan osaamistani ja kartutin kilpailu kokemusta special FX sekä body painting sarjoissa.

Ihmiset kysyvät minulta melko usein missä opiskelin maskeeraajaksi. Vastaus on.....

kaikkialla he.

Ensimmäisenä opiskelin Makeup Artist Academy:ssä Helsingissä. Sen jälkeen osallistuin useisiin workshopeihin eripuolilla Eurooppaa mm. Amsterdam, Berlin ja Itävalta. Tämän jälkeen muutin Hollywoodiin Cinema Makeup Schooliin opiskelemaan erikois efektejä (Special FX). L.A:n jälkeen otin yksityis kurssin oppiakseni enemmän extreme fashionia Einat Danin opastuksella Berlinissä. Hän on ehdoton esikuvani! Hän on Maskeeraus & Meikki maailman supertähti. 

 

Tämän jälkeen muutin Lontooseen opiskelmaan muotia kouluun nimeltä AOFM. (Koulutukseen kuului hiukset & meikit & kynnet). Koulun jälkeen päätin jäädä asumaan Lontooseen. Kahden mahtavan vuoden aikana ehdin Lontoossa tekemään muutaman musa videon, olin töissä mallitoimistolla meikkaajana & hius stylistina. Tein erillisiä kuvauksia mainoksiin, hää meikkejä, olin mukana London fashion weekillä sekä tein catalogi kuvauksia useampaan otteeseen vaatemerkki Toxicolle. Sekä opetin maskeerausta M.I.A academyllä. 

 

Tässä ammatissa ei ikinä voi olla valmis tai "liian hyvä".

Aina voi oppia jotain uutta ja se pitää minut motivoituneena ja innostuneena päivittäin!

ester, kampaaja

Olen Ester, kampaaja. 

 

Toteutan kaikki mahdolliset toiveesi hiuksiisi liittyen. Rakastan tehdä erityisesti raidoituksia erilaisilla tekniikoilla. Olen valmistunut Unika Hairstyle - kampaamokoulusta vuonna 2020. Tämän jälkeen olen toiminut yrittäjänä ja nyt olen saanut mahdollisuuden liittyä Studio Rebeliciouksen mahtavaan tiimiin vuoden 2020-2021 vaihteessa. Säännöllisillä koulutuksilla sekä alan trendejä seuraamalla pidän ammattitaitoni hyvällä tasolla palvellakseni sinua mahdollisimman hyvin. Mahtavinta työssä on saada ylitettyä asiakkaan odotukset ja saada työstä hyvä palaute .

 

Tervetuloa palveltavaksi - tehdään haaveistasi totta.

ester.jpg
HannaMarika.jpg

Hanna-marika, 

hairdresser & barber

Hei! 

 

Olen Hanna-Marika ja teen unelma työtäni parturi-kampaajana. Olen luova,visualistinen ja rakastan tuoda niitä esille hiuksissa. Lempi työskentely välineenä on veitsi ja käytän sitä suurimmassa osassa leikkauksia ja räväkät värit ovat myös mieluista puuhaa. Leikkaan, värjään , stailaan hiuksesi tilanteeseen kuin tilanteeseen. Valmistuin Unikasta 2020 ja Studio Rebeliciouksen ihanaan,ammattitaitoiseen ja räväkkään tiimiin astuin saman vuoden heinäkuussa. 

Kouluttaudun jatkuvasti, koska alalla ei koskaan ole valmis.

 

 

bottom of page